calcar, marmura, granit, onix, travertin,  elemente de grad, pavaj decorativ, decoratiuni de gradina, mosaic de piatra, mosaic de sticla, mosaic, fossil black, verde gioa, breccia oniciata, breccia paradizo, emperador darc, rain forest green, boticino, ciallo reale, ruschita pal, statuary vhite,tardosi hungaria, travertin din süttő, inca gold, diano reale, transilvania grey, transilvania gold, van gogh, jurassic black, lotus, nero asoluto, star galaxi, verde fontaine, amadeus, verde butterfly, nero impala, blue pearl, verde esmeralda, serizzo, verde san fransisco, rozo vanga, rozo africa, balmoral red, baltic brown, giallo sandrafalo, napoleone, multicolor red, juparana colombo, tropic brawn, ciallo cecilia, cashmire wihte, super grey, monteroza, mera white, márvány, gránit, mészkő, kőfaragás, onix, travertin, kerítés, kőkerités, járólap, sziklakert, téglaurkolat, klinkertégla, diszburkolat, kőburkolat, terméskő, görgetegkő, mozaik, kőmozaik, üvegmozaik, kerti díszek,

BemutatkozásAz emberiség fejlődésének egyik szemtanúja a kő. Legrégibb építőanyagunk máig a legmaradandóbb. Múltunkból a kő marad. A tardosi és a süttői bánya évszázadok óta alapanyagot biztosít az épített környezetünk és művészetünk számára. (Erre bizonyíték Mátyás udvarának művészete, a Bakócz-kápolna vagy a 19. századi Budavári Nagyboldogasszony templom.) A ruskicai bányából származó kövek, melyek a Monarchia kávézóit is burkolták, ma is kivételes esztétikai élményt nyújtanak. Napjainkban a természetes kövek reneszánszukat élik, hiszen más burkolóanyagokkal szemben egy életre nyújtják a nemes megjelenést, a designt és az időtálló minőséget. Cégünk is ezzel az igénnyel szánja megrendelőinek a magas igényeket is kielégítő, folyamatosan bővül kínálatát.

Az Udvarkő Magyarország süttői és tardosi, valamint Erdély elfeledett, de mára újjáéedő bányáiból, európa és a világ más tájairól szállítja a csaknem hatvanféle különböző mészkövet, márványt és gránitot, melyeknek felületkezelése lehet fényezett, matt, csiszolt, stokkolt, antikolt, gyémántkefézett stb.

Téglatermékeink, dísztégláink, fa- és kőmintázatú burkolóanyagaink, hasított és faragott kőre emlékeztető műkő kerítésrendszereink az építkezéseken könnyen hasznosíthatók, színes kőelemeink a kreatív kertépítés alkotóelemei, így mára több színvonalas épület részévé is váltak.

2000-ben alkult cégünk munkatársai a rugalmas és gyors szállításon túl kívánság szerint a szaktanácsadást, tervezést, kivitelezést is biztosítják.

2009 tavaszán nyíló telephelyünkön olyan bemutatóterem várja az érdeklődőket, ahol megszemlélhetik a bányarétegek csodálatos mintázatú és színvilágú köveit is.


Udvarkő Kft.

Udvarkőtermekek.htmltermekek.htmlshapeimage_1_link_0
Udvarkő Kftudvarko.htmltermekek.htmlshapeimage_2_link_0
Udvarkő Srltermekek.htmlshapeimage_3_link_0
Udvarkoudvarko.htmltermekek.htmlshapeimage_4_link_0
Udvarko Kfttermekek.htmltermekek.htmlshapeimage_5_link_0
Udvarko Srlproduse.htmltermekek.htmlshapeimage_6_link_0

Udvarkő

Udvarkő Kft

Udvarkő Srl

Udvarko

Udvarko Kft

Udvarko Srl

 


 
referenciak.html